Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Випробування пустелею. Експедиція в Оман на найпотужнішому Amarok V6.
20.07.2018
Світ Фольксваген

Випробування пустелею. Експедиція в Оман на найпотужнішому Amarok V6.

Пройти триденну перевірку на стійкість в умовах бездоріжжя. Подолати на Amarok найскладніші дороги. Випробувати новий 6-циліндровий двигун потужністю 258 кінських сил.

amarok-volkswagen-1

Наприкінці весни 2018 року більше 100 представників медіа з усього світу в шести групах взяли участь в експедиції «Amarok Adventure Tour» в Омані. Була серед них і українська команда..

Все розпочалося у столиці Оману - місті Маскат. Кілька годин ідеальним автобаном, короткий перепочинок на узбережжі Оманської затоки, а за ним - початок підйому у гори Хаджар.

Чим вище піднімалася колона автомобілів, тим вужчими ставали дороги, асфальт змінили кам'янисті грунтові шляхи, а подекуди - траплялися просто кам'яні валуни.

Після першої ночівлі у наметах на гірському плато та вранішніх зборів дорога повела групу шукачів пригод до пустелі Вахіба, яка з півночі на південь простягається на 180 км, а дюни у ній подекуди сягають висоти 100 метрів! Перед тим, як в'їхати до пустелі, необхідно було не забути один дуже важливий момент - зменшити тиск у шинах для того, щоб збільшити площу контакту шин із м'яким піском. До речі, усі тестові авто були обладнані шноркелем, щоб не забивати пилом та піском повітряний фільтр.

Учасники Amarok Adventure Tour перетнули пустелю, заночувавши у кемпінгу просто серед дюн. І наступного дня вирушили назад до столиці - міста Маскат.
А вже ввечері, після трьох днів випробувань, повернулися «до цивілізації» - повні вражень від Оману та найпотужнішого серійного Amarok V6, який вже незабаром надійде до продажу.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.