Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. VOLKSWAGEN розпочав підготовку I.D. R до участі у заїзді на "Нюрбургринзі".
04.03.2019
Новини від Фольксваген

VOLKSWAGEN розпочав підготовку I.D. R до участі у заїзді на "Нюрбургринзі".

Перша серія випробувальних заїздів спортивного електрокара I.D. R пройшла на андалузькій трасі Circuito de Almeria (Іспанія).

vw

Компанія Volkswagen планує встановити новий рекорд «Нюрбургринга» серед електрокарів. Як повідомляє прес-служба бренду, в заїзді візьме участь спортивна модель I.D. R під управлінням пілота Ромена Дюма. На даний момент він вже приступив до підготовки до цього випробування.

Перша серія випробувальних заїздів пройшла на Андалузії трасі Circuito de Almeria (Іспанія). У компанії розповіли, що основна увага в цих тестах приділялася адаптації програмного забезпечення, що відповідає в ID. R за баланс між механічним гальмуванням і рекуперацією батарей.

«На захищеному гоночному треку, такому як« Північна петля »« Нюрбургринга », можна розвинути максимальну швидкість набагато швидше, ніж під час підйому на Пайкс-Пік. Я можу різко гальмувати і агресивніше прискорюватися. В результаті адаптації програмного забезпечення характеристики електродвигунів налаштовуються з урахуванням майбутньої гонки », - розповів Дюма.

Раніше гонщик за кермом цього електрокара вже зміг показати кращий результат в гонці з підйому на пагорб Пайкс-Пік. Однак, як пояснив технічний директор Volkswagen Motorsport Франсуа-Ксав'є Демезон, на відміну від гонки з підйому на пагорб Пайкс-Пік, що стартує на висоті 2862 м і завершується на позначці 4302 м над рівнем моря, перепад висот нагір'я Айфель «Північної петлі» становить від 320 до 617 метрів. Тому в аеродинамічні складові I.D. R вже були внесені зміни.

На даний момент найкращий час кола для повністю електричних автомобілів належить Пітеру Дамбрек. У 2017 британський пілот за кермом NIO EP9 пройшов трасу за 6 хвилин 45,9 секунди, показавши середню швидкість майже 185 км на годину.

Volkswagen I.D. R був представлений на спеціальному заході у Франції в минулому році. Новинка отримала два електричні мотори, які в сумі розвивають 680 л. с. і 650 Н · м крутного моменту. Маса автомобіля склала всього 1100 кілограмів. Гоночний електрокар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,25 секунди.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.