Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Volkswagen прояснив долю «гарячого» Polo
25.03.2020
Новини від Фольксваген

Volkswagen прояснив долю «гарячого» Polo

Схоже, сімейство R обійдеться без найкомпактнішого хот-хетча.

vw

Лінійка «гарячих» Volkswagen в останній час розширюється достатньо активно. Вже представлені в особливо потужних модифікаціях компактний кроссовер T-Roс і позашляховик Touareg, який попутно став першим «зарядженим» гібридом фірми.

Крім того, в VW не скупиться на компліменти прийдешньому Golf R і навіть обіцяють поповнити спортивною моделлю своє електричне сімейство: найшвидший з VW ID стане дорожною модифікацією рекордного ID.R.

Однак, як заявив виданню Car Throttle глава підрозділу Йост Капіто, VW Golf R залишиться найбільш компактним серед легкових спорткарів Volkswagen. «Зарядженій» версії хетча Polo в сімействі місця не знайшлося. Він не став заперечувати, що певний інтерес серед покупців до такої моделі є, але потенційні обсяги продажу навряд чи виправдають витрати на розробку хот-хетча. Крім того, на думку VW, товарна модифікація Polo R виявилася б занадто дорогою за мірками сегмента.

Варто нагадати, що ще в 2017 році в Volkswagen дивилися на ринок більш оптимістично: тоді ходили активні чутки про нібито вже знаходиться в розробці «гарячої» модифікації VW Polo, якій прогнозували турбомотор потужністю аж до 300 к.с. Таким чином, єдиною найближчою новинкою, про яку відомі деякі технічні деталі і приблизна дата дебюту, залишається Volkswagen Golf R.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.