Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Volkswagen показав оновлений California 6.1 2020 року
05.08.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen показав оновлений California 6.1 2020 року

Напередодні офіційного дебюту, німецька компанія показала оновлений автофургон.Офіційна прем'єра оновленого Volkswagen California 6.1 відбудеться в рамках виставки Caravan Salon в Дюсельдорфі в кінці серпня. Однак компанія розсекретила новинку до дебюту і показала серію знімків моделі.

vw

Новинка базується на тій же платформі, що і Multivan 2020 року. Автофургон отримав новий дизайн передньої частини, в тому числі інші фари зі світлодіодними далекими ходовими вогнями, що обрамляють велику решітку радіатора, і переглянутий передній бампер, на якому розташувалися модернізовані протитуманні фари і чорна накладка.

Новий California Ocean 6.1 отримав двобарвну зовнішню обробку, хромовану радіаторну решітку і хромовану смужку на передньому бампері. Модельний ряд також включає версії Beach і Coast.

Більше змін спостерігається в салоні, де з'явився компактний набір кухонних приладів (для моделей Coast і Ocean) з новими кнопками для відкриття раковини, плити і холодильника, а також з новим подвійним роз'ємом USB, новими алюмінієвими ручками на всіх дверях. Крім того, вся обробка виконана в кольорі світлий дуб і темний графітовий сірий, а сидіння тепер мають більш темні чохли в кольорі Palladium Grey.

Крім того, в компанії стверджують, що новинка має більш зручні спальні місця. Верхня частина отримала додатковий захист від сонячного світла завдяки більш темним сірим брезентовим стінкам намету. У свою чергу в салоні також з'явилася функція, за допомогою якої можна коригувати освітлення до бажаного рівня яскравості.

У списку оснащення з'явилася нова багатофункціональна панель управління в стельової консолі, що замінила раніше використовуваний монохромний дисплей. Повноколірний сенсорний екран пропонує значно більше функцій, ніж раніше. Крім того новий California опціонально може бути оснащений цифровою панеллю приладів, а також інформаційно-розважальними системами MIB3 з діагоналлю екрану до 9,2 дюйма і вбудованою можливістю онлайн-підключення.

Як і в решті лінійки VW Transporter 2020 року, California переходить від гідравлічного рульового управління до електромеханічного і тому сумісна з багатьма новими системами допомоги водієві. До них відносяться Lane Assist, Park Assist, функція бічного захисту (попереджає про перешкоди при маневруванні), Trailer Assist і Cross Wind Assist. California 6.1 оснащений «високоефективними» 2,0-літровий чотирициліндровий турбодизельними двигунами TDI потужністю до 199 к.с. (146 кВт / 196 к.с.) і системою повного приводу.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.