Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Volkswagen поділився планами щодо кроссоверної лінійки
22.05.2020
Новини від Фольксваген

Volkswagen поділився планами щодо кроссоверної лінійки

На сьогодні в «кроссоверниій» лінійці Volkswagen чотирнадцять моделей, з них дванадцять вийшли за останні кілька років. На думку керівника відділу досліджень і розробок Volkswagen Френка Велша, цього цілком достатньо, навіть з огляду на постійно зростаючий попит на кросовери.

vw

«Я не думаю, що популярність кросоверів знизиться, але у нас їх зараз достатньо. Нам не потрібно більше 10 таких моделей. Наше завдання - створити ефективне портфоліо, яке не буде негативно впливати на обсяг продажу. Якщо у вас занадто багато моделей, а продажу 30 або 40 тисяч одиниць на рік, ви не можете заробляти. Тому ми зосередимося на автомобілях, які можуть бути успішними », - сказав Уелш.

Також топ-менеджер анонсував скорочення кількості моделей Volkswagen на платформі MQB. Зараз на цьому «візку» базуються Arteon, Touran, Passat і інші, але хто саме потрапить «під ніж», Уелш не уточнив. Їх місце займуть нові, але в цілому кількість моделей в лінійці Volkswagen залишиться приблизно таким же.

У найближчих планах Volkswagen електричні кросовер, мінівен і, можливо, флагманський седан, який стане ідеологічним наступником моделі Phaeton. Всього до 2025 року компанія планує запустити в серію більш 20 моделей з електричними силовими установками. У їх числі вже підтверджені кросовери з електричного сімейства ID, включаючи стандартну версію та купе ID4.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.