Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Volkswagen Golf - історія успіху в 45 років
03.04.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen Golf - історія успіху в 45 років

Одному з найуспішніших європейських автомобілів -Volkswagen Golf - виповнюється 45 років. Перший екземпляр моделі, яка згодом стала бестселером марки, був випущений 29 березня 1974 на заводі Volkswagen у Вольфсбурзі. З моменту запуску виробництва покупці з різних країн світу замовляють новий Golf кожну 41 секунду - щодня і без перерви. Таким чином, середньорічний обсяг продажів становить близько 780.000 автомобілів на рік.

vw

Ральф Брандштеттер (Ralf Brandstätter), головний операційний директор марки Volkswagen, зазначив: «Golf - це основа нашої марки. Він, як ніяка інша модель, уособлює прогрес. Наприклад, завдяки Golf технології забезпечення безпеки вперше стали доступні мільйонам людей. Сім поколінь Golf внесли величезний вклад в розвиток Volkswagen, який став одним з провідних світових автовиробників ».

Д-р Штефан Лот (Stefan Loth), директор заводу Volkswagen у Вольфсбурзі, також зазначив: «У 1974 році перед нашими співробітниками стояло складне завдання - перейти від моделі Beetle до моделі Golf. З тих пір ми постійно розвиваємо наш основний завод, і сьогодні крім Golf ми виробляємо в Вольфсбурзі e-Golf, Golf GTE, Golf Sportsvan, а також інші моделі ».

Компактний Golf залишається ключовим продуктом марки на світовому ринку. Завдяки сучасній ходовій частини, інформаційно-розважальним і операційним системам, а також системам допомоги водієві він продовжить грати вирішальну для Volkswagen роль.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.