Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Volkswagen Amarok отримав почесну нагороду "Кращий пікап 2018 року"
01.12.2017
Новини від Фольксваген

Volkswagen Amarok отримав почесну нагороду "Кращий пікап 2018 року"

Після 2010 року Amarok вже вдруге вдалося переконати членів європейського журі, до складу якого входять журналісти авторитетних автомобільних видань.

amarok

Ліон/Ганновер, 23 листопада 2017 року - Volkswagen Amarok отримав міжнародну нагороду «Кращий пікап 2018 року» (IPUA 2018).

Журі відзначило Amarok як автомобіль, що втілює принцип «work hard, play hard» та є основним елементом сегменту пікапів. Журі високо оцінило виразний дизайн, надзвичайно приємні на дотик елементи інтер'єру, іншими словами - якість виконання. А також еталонну просторість подвійної кабіни з місцем для п'яти осіб та її сучасне оформлення. Сидіння ergoComfort з відзнакою AGR для водія та пасажира спереду також вразили журі, члени якого на додачу підкреслили унікальну 8-ступеневу автоматичну трансмісію та широкий вибір двигунів V6.

Amarok вже отримував нагороду IPUA у 2010 році, і таким чином, став єдиним пікапом, який був удостоєний цього почесного звання двічі!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.