Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Відкрийте для себе переваги Golf GTI.
13.07.2018
Світ Фольксваген

Відкрийте для себе переваги Golf GTI.

Спортивний, легендарний та вірний традиціям.

golf-gti-1

Golf GTI залишається вірним собі і Ви побачите, що скромність йому не пасує. Ця модель навпаки надзвичайно щаслива показати свій характер.

Інтер'єр

Салон Golf GTI має високоякісне, вражаюче та типове оздоблення GTI - від панелі приладів та спортивних сидінь з клітчастим візерунком і аж до накладок на педалях із нержавіючої сталі.

Під час керування автомобілем Ви побачите реалізацію можливостей цього автомобіля на анімованому, кольоровому екрані на панелі приладів або ж отримаєте задоволення від вигляду панелі приладів у характерному дизайні GTI та центральної консолі із спортивними накладками. Відчуття спорту доповнюється завдяки накладкам на педалях із матової нержавіючої сталі, що вирізняються точним розташуванням точок натискання, які можна знайти у дійсно гоночних автомобілях.

Екстер'єр

Звісно ж натхнення для дизайну нового Golf GTI прийшло зі світу автомобільного спорту. Передня частина з ще більш вузькими фарами головного світла, типова структура решітки радіатора у вигляді шестигранної сітки та лаковані чорні повітрязабірники дозволяють визначити, що перед нами справжній спадкоємець першого GTI.

Його профіль виглядає спортивним завдяки розширеним бічним порогам, які створюють враження, ніби вже занижений Golf GTI має ще менший кліренс, а також завдяки напису та логотипу GTI на двох передніх крилах.

Задня частина автомобіля також привертає увагу завдяки матовому дифузору та хромованим насадкам на лівій та правій випускних трубах у поєднанні із заднім спойлером, пофарбованим у колір кузова. Затемнені світлодіодні задні ліхтарі та світлодіодна підсвітка номера створюють найкраще враження вночі.

Ви можете придбати Volkswagen Golf GTI у Харкові в офіційному дилерському центрі "Соллі Плюс".

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.