Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Усі заводи Volkswagen повернулись до виробництва з 16.06.2020
18.06.2020
Новини від Фольксваген

Усі заводи Volkswagen повернулись до виробництва з 16.06.2020

Виробництво оновлюється на заводі в Пуебла, в Мексиці. Тому усі 16 заводів марки Volkswagen Passenger Cars по всьому світу повернулися до виробництва.

vw

Андреас Тостманн, член ради директорів Volkswagen Passenger Cars, котрий відповідає за виробництво і логістику, сказав: «Нам вдалося відновити виробництво з пріоритетом максимального захисту здоров'я. Жодна деталь не пропала у виробництві. Дякуємо нашій команді, а також нашим постачальникам і логістичним підрядникам».

Тільки для європейських заводів марка Volkswagen купує близько 100 000 різних деталей у своїх постачальників.
Виробництво було припинено, приблизно на шість тижнів в Німеччині і Європі, і, приблизно на 10 тижнів в Південній Америці, в результаті кризи з коронавірусів, на даний час завод в Мексиці відновлює виробництво приблизно через 11 тижнів.

Будучи першим автомобільним заводом, Цвіккау відновив виробництво ID.3 01 23 квітня 2020 року, а 28 квітня - найбільший завод бренду у Вольфсбурзі. Всі заводи в Китаї також повернулися до виробництва.
Всі заводи Volkswagen Passenger Cars тепер знову виробляють - з різними потужностями

Розподіл потужностей на заводах становив в середньому від 60 до 70 відсотків рівнів потужності до кризи COVID-19. Що стосується способу подолання кризи, Андреас Тостманн зазначає : «Наша основна робоча модель і наше позиціонування довели свою цінність у момент кризи».

Головним пріоритетом для відновлення виробництва було і залишається здоров'я робочої сили. Разом із заводською радою компанія розробила план зі 100 предметів для максимального захисту здоров'я, який вважається стандартом для галузі.

Volkswagen опублікував план, і він був завантажений з Інтернету більше 120 000 разів постачальниками і іншими компаніями в усьому світі. Наприклад, у Вольфсбурзі вже можна було перейти від вищого ступеня захисту (фаза 1) до фази 2. План передбачає чотири етапи. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.