Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Унікальний Multivan Comfortline LR з системою повного привода: максимум комфорту і динаміки.
13.02.2020
Новини від Фольксваген

Унікальний Multivan Comfortline LR з системою повного привода: максимум комфорту і динаміки.

Модель, що є втіленням передових технологій та неповторного яскравого функціонального дизайну.

vw

Заряджений максимальними опціями комфорту преміальний красень - Multivan COMFORTLINE LR 4Motion - справжня розкіш та насолода від подорожей для водія та пасажирів.


Особлива рідкість - двокольоровий золотисто-білий кузов. Повний хром-пакет підкреслить яскравий довершений стиль і додає абсолютної неповторності та індивідуальності цьому VW Multivan: хромовані молдинги на бортах та окантовка задньої двері, хромовані бокові покажчики повороту, лакована чорна решітка радіатора з трьома хромованими смугами, протитуманні фари. Стильні легкосплавні диски у цій спеціальній комплектації «WOODSTOCK» з глянцевими вставками чорного кольору.

Безліч опцій зручності водія та пасажирів перетворюють міську поїздку чи далеку подорож на справжню насолоду VIP-комфортом. Другий ряд сидінь на рейковій системі дарують повну свободу для зручного розміщення під час подорожі дорослих пасажирів чи дітей, для яких інтегровані спеціальні дитячі крісла. Система клімат-контролю, оснащена протиалергенним фільтром, «Climatronic» з трьохзонним кондиціонером та додатковим обігрівачем дозволяє пасажирам налаштовувати комфортний температурний режим по всьому салону. Просторі відкидні сидіння третього ряду дозволяють облаштувати місце для лежання та мають спеціальні відсіки для речей. Жодних зусиль для відкривання чи закривання дверей пасажирського салону : вони обладнані електродоводчиками.

Дволітровий дизель потужністю 180 к.с. разом з семиступінчастою коробкою передач прямого переключання Direct Shift Gearbox (DSG), яка поєднує у собі два зчеплення та
«дві коробки передач»,- це неперевершена динаміка руху: одна ступінь передачі миттєво змінює іншу навіть швидше, аніж це зробить досвідчений водій завдяки роботизованому помічникові Mechatronik . Трансмісія DSG - це комфорт управління звичної автоматичної трансмісії зі спортивним режимом, який відтворює спортивну динаміку механічного агрегату.

Пілот цього ​VW Multivan​відчує себе наче за штурвалом літака: багате функціональне оснащення - відмінна риса цієї комплектації. Головний помічник пілота на основі багатофункціонального дисплея Premium з 6,33-дюймовим кольоровим TFT-дисплеєм оснащений системою розпізнавання втоми водія, а також комплектується навігаційною системою «Discover Media» та детальними картами Европи для бездоганної навігації на будь-які відстані. Водій може керувати усіма системами за допомогою багатофункціонального шкіряного керма, а система парк-пілот з камерами заднього огляду Rear View допоможе точно і безпечно паркувати авто у будь-якому місці призначення ваших захоплюючих подорожей!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.