Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Світова прем’єра оновленого Arteon та нового Arteon Shooting Brake
24.06.2020
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра оновленого Arteon та нового Arteon Shooting Brake

Volkswagen представили два нових модельних варіанти легкового флагману: оновленого Arteon та нового Arteon Shooting Brake.

vw

Водночас прем'єрний дует і дуже схожий і такий різний. Автомобілі мають однакову довжину в 4866 мм, ширину в 1871 мм та однакову колісну базу в 2840 мм. Проте Shooting Brake на 19 мм вищий за свого ліфтбек-брата, що особливо відчутно пасажирам заднього ряду, у яких на 48 мм збільшився простір над головами.

Екстер'єр

Обидві моделі демонструють нове бачення Volkswagen щодо пропорційності та "світлового відбитка", який з часом стане візитівкою всього бренду. А саме поєднання світлотехніки, решітки радітора та капота утворюють єдиний візуальний простір.

Інтер'єр

- Багатофункціональне кермо з сенсорними панелями

- Сенсорний блок управління кліматичною установкою

- Можливість бездротового підключення смартфонів через Android Auto і Apple CarPlay

- Акустика Harman / Kardon потужністю 700 Вт, новий пакет освітлення Ambiente з 30 відтінками на вибір.

- Нове покоління цифрової панелі приладів Digital Cockpit Pro із діагоналлю 10.25 дюйма, яка здатна виводити навігаційну мапу безпосередньо у поле зору водія.

- Навігаційні системи отримали нове технічне підгрунтя, не зважаючи на незмінну діагонь в 9.2 дюйма, що підносить якість взаємодії та швидкість реакції системи на новий рівень.

Arteon R. Двигуни та ходова частина

- Новий бензиновий двигун для Arteon R потужністю в 320 к.с. та неймовірним крутним моментом в 420 Нм.

- Нове покоління повного приводу 4MOTION тепер розподіляє момент не тільки між вісями, але й здатен переносити його між передніми та задніми колесами зокрема

- Розкішні легкосплавні диски 20-дюймового діаметру

- Посилені вентильовані гальмівні диски із перфорацією

- Нові чорні акценти в інтер'єрі, які доповнять його візуальний образ.

Асистенти

Модель, як зазвичай для Volkswagen, буде оснащена найновітнішими поколіннями асистентів водія, такими як Travel Assist (напівавтономне керування автомобілем на швидкості до 210 км/год), Front Assist, адаптивним круїз-контролем АСС, паркувальним асистентом, який здатен паркуватися замість водія, Park Assist, камерою кругового огляду Area View та багатьма іншими.

*Модель представлено в якості передсерійного прототипа, який ще не надійшов до продажу. Дана інформація не є публічною офертою. ТОВ "Порше Україна" не несе відповідальності за доступність комплектацій та модифікацій моделі, а також наведеного на зображеннях опційного обладнання.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.