Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Спеціальні пропозиції на всі автомобілі зі складу
14.08.2020
Новини від Фольксваген

Спеціальні пропозиції на всі автомобілі зі складу

Знижки до 20%* на весь модельний ряд комерційних автомобілів Volkswagen!

2

Ми раді представити обмежений перелік автомобілів, що доступні за спеціальною ціною зі складу. Volkswagen Комерційні автомобілі підготував легкі ціни на якісні автомобілі для спеціальних цілей.

Crafter Kasten - автомобіль нового виміру: практичний, економічний, інноваційний. Коли ми говоримо про Volkswagen Crafter, перед усіма цими визначеннями можна сміливо ставити приставку «най».

Окремо варто відзначити Amarok із постійним повним приводом 4Motion, що є улюбленцем чоловіків протягом 4-х років. Адже його завдання номер один -доставляти водієві задоволення!

Transporter Kasten та Kombi ідеальні міські фургони, що створені для найрізноманітніших цілей: місткі але маневреі, як звичайний легковий автомобіль.
Multivan та Caravelle преміальні вени для сім'ї та повсякденного життя.
Зі знижками до 20%* на весь модельний ряд ваша мрія про новенький Volkswagen стане реальністю.
Варіанти автомобілів, що можна придбати за легкою ціною

Amarok
Вигода до 295 000 грн*

Головна задача: доставляти водієві задоволення!Ідеальний асфальт, сніг, пісок або бездоріжжя. З Amarok ви отримаєте задоволення н абудь-який дорозі у будь-яку погоду. Маневреність, достатній кліренс, система постійного повного приводу 4MOTION, 8-ми ступенева КПП та дизельний двигун 2.0 TDI або 3.0 V6 TDI, які перетворюють Amarok на короля дороги.

Crafter
Вигода до 151 000 грн*

Цільнометалевий фургон rafter Kasten відрізняється рекордною для класу місткістю, найбільш продуманою системою кріплення вантажу, в тому числі і під дахом, найкращою підготовкою для подальшої установки полиць, стулажів і шаф. Цей фургон — практично еталон.

T6 Kasten та T6 Kombi
Вигода до 176 000 грн*

Уже понад 70 років Transporter розвивається та росте разом із своїми задачами. Саме тому на сьогодні його вантажний відсік став функціональним та універсальним як ніколи. Автомобіль пропонується з двома колісними базами і трьома варіантами даху, максимальний об’єм вантажного відсіку становить 9,3 м3, а вантажопідйомність може сягати 1400 кг.

Multivan та Caravelle
Вигода до 150 000 грн*

Місткий салон з можливістю гнучкої організації простору та першокласним оздобленням вражає, а надсучасні мультимедійні системи і передові системи підтримки водія у поєднанні з економічними двигунами відповідають найвищім вимогам.
Замовляйте консультацію менеджерів офіційного дилеру Volkswagen “Соллі-Плюс” у м. Харків.

Телефон: 068 499 77 77
Адреса: вул. Академіка Павлова, 325-Д

 


* Акція діє з 05 серпня по 30 серпня 2020 року. Зазначена вигода стосується моделей Amarok, Caddy Kasten, Transporter, Crafter, Multivan та Caravelle 2019 року виробництва. Вигода вказана в національній валюті станом на 10.08.2020 р. за комерційним курсом АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК". Дана сума є орієнтовною. Детальніше про умови можна дізнатися за телефоном: 068 499 77 77. Авто в нашому дилерському центрі може відрізнятися від зображеного у рекламі. Амарок, Кадді Кастен, Транспортер, Крафтер, Мультіван та Каравелле. ТОВ «Порше Україна».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.