Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Повний привід 4MOTION в новому VW Tiguan. Огляд системи.
02.07.2018
Іновації та технології

Повний привід 4MOTION в новому VW Tiguan. Огляд системи.

Ваш Volkswagen адаптується під Ваш стиль.

4MOTION

Опціональний розумний повний привід 4MOTION упродовж декількох мілісекунд подбає про те, щоб кожне колесо було налаштовано відповідно до покриття, на якому воно знаходиться.

Не можете робити на ковзкій або мокрій дорозі те, чого так хочеться? З інтелектуальною системою повного приводу 4MOTION Ви заново відкриєте для себе контроль над автомобілем.

Новий Tiguan розширює межі звичного - навіть на складному бездоріжжі. Завдяки повному приводу 4MOTION він упевнено долає будь-які перешкоди. Тож доїде він не просто далеко, а дуже далеко.

Cистема здатна надійно запобігти блокуванню і прокручуванню коліс. А Ваш автомобіль отримає надійне зчеплення на майже будь-якому покритті. Крім того, вона поєднується з системами контролю руху автомобіля, наприклад: електронною системою стабілізації, антибуксувальною системою (ASR), системою регулювання крутного моменту двигуна (MSR) та електронним блокуванням диференціалу (EDS).

4MOTION Active Control

Індивідуальний профіль для конкретного покриття і Ваших потреб: легким рухом селектора Ви самі обираєте, як прямувати до цілі. Система 4MOTION Active Control має профілі налаштувань для різних дорожніх та погодних умов.

Ви можете налаштовувати систему завдяки зручному перемикачу, що повертається та натискається. Ви можете обирати з-поміж профілів їзди: сніг, бездоріжжя та індивідуальне налаштування профілю бездоріжжя. У додатковому дорожньому профілі Ви можете додатково налаштувати режими: економічний Eco або динамічний Sport.

В залежності від обраного профілю змінюються налаштування двигуна та трансмісії, налаштування педалі акселератора, процесу перемикання передач та гальмування двигуном, а також протибуксовочної системи. У результаті Ви отримуєте безтурботний досвід від подорожі де завгодно. І як завгодно.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.