Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Подорожуй безпечно з оригінальними аксесуарами.
02.08.2018
Все про аксесуари

Подорожуй безпечно з оригінальними аксесуарами.

У вас є можливість придбати оригінальні аксесуари Volkswagen з перевагою до -7%.

aksesuari-vw

Спеціальна пропозиція "Подорожуй безпечно", дає можливість придбати оригінальні аксесуари Volkswagen з перевагою до -7%*.

Спеціальні ціни діють до 31.08.2018 в офіційному дилерському центрі "Соллі-Плюс" в Харкові. 

Бокси на дах з перевагою до 2000 грн*

Під час вантаження речей комфорт і безпека мають критичне значення, тому бокс оснащений інноваційною системою DuoLift, яка дає змогу відкривати кришку з обох боків. Усередині бокс має три кріпильних ремінці для фіксації багажу. Триточковий центральний замок захищає майно від крадіжок.

Тримач для велосипедів з перевагою до 2000 грн*

Інноваційні знімні проставки із захистом від крадіжок полегшують користування пристроєм. Кріплення має педаль, якою пристрій можна посунути вбік й отримати доступ до багажного відсіку, навіть у моделях із великою кришкою багажника. У комплекті також є захисний чохол для самого кріплення й рампа для легшого вантаження важких велосипедів.

Поперечини з перевагою до 1000 грн*

Базовим елементом для всіх систем є поперечини з алюмінієвого профілю. На них легко монтувати кріплення для серфбордів, велосипедів, лиж і сноубордів, багажні бокси тощо. Поперечини випробовують на відповідність вимогам не лише City Crash1, а й значно суворішого стандарту Volkswagen City Crash Plus. Обтічний профіль зменшує аеродинамічний шум. Поперечини постачають зібраними.

Кріплення для велосипеда з перевагою до 500 грн*

Завдяки продуманим фіксаторам для рами й напрямній для колеса велосипед сам займає правильне фіксоване положення. М'які накладки на фіксаторі рами захищають лакофарбове покриття. Колеса надійно тримають діагональні ремені зі зручними пряжками. Замки на фіксаторах і точках кріплення захищають велосипед від крадіїв.

Тягово-зчіпний пристрій з перевагою до 3000 грн*

Оригінальні зчіпні пристрої для доустановлення й комплекти для підключення електрообладнання причепа для різних моделей вирішують широке коло завдань. Ліцензія з кодом активації дає змогу інтегрувати систему з бортовою мережею автомобіля. Електричний роз'єм має 13 контактів. Сумісність компонентів й інтеграція з автомобілем гарантує належну роботу електричної системи причепа, деяких аксесуарів, функції стабілізації причепа тощо. 

Дитячі крісла з перевагою до 2000 грн*

Найвищий рівень захисту й комфорту для немовлят і малюків. Система ISOFIX жорстко з'єднує крісло з кузовом автомобіля. На сидіннях без кріплень ISOFIX дитяче крісло можна зафіксувати штатним триточковим ременем безпеки. Регульовані за висотою п'ятиточкові паски надійно втримують малюка.

* Під перевагою -7%, 500, 1000, 2000 та 3000 грн мається на увазі нова ціна, що знижена на 7%, 500, 1000, 2000 та 3000 грн від актуальної рекомендованої роздрібної ціни в день продажу. Кількість товару обмежена. Офіційний імпортер автомобілів Volkswagen в Україні ТОВ «Порше Україна» не несе відповідальності за зміну ціни.

Виталий
Новиченко

Керівник відділу запасних частин
Мобільний телефон: +380 67 626 37-37
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.