Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen Touareg: передзамовлення відкрито у Автомобільному домі “Соллі Плюс”
23.10.2023
Новини автоцентру

Новий Volkswagen Touareg: передзамовлення відкрито у Автомобільному домі “Соллі Плюс”

Якщо ви шукаєте сучасний, комфортний та потужний кросовер, то у вас є чудова нагода замовити новий Volkswagen Touareg у дилерському центрі "Автомобільний дом “Соллі Плюс”. Новий Touareg став флагманом Volkswagen, бо поєднує в собі оновлений дизайн, передові технології та високу якість.

vw

Що змінилося?


Новий Touareg вражає своїм зовнішнім виглядом, який став більш динамічним та елегантним. Кросовер отримав новий фронтальний бампер, світлодіодні фари з адаптивною системою IQ.Light, новий задній бампер та новий дизайн гальмівних ламп. Також з’явилися нові колірні варіанти кузова та дизайни коліс.

Image

Салон оновленого Touareg став ще більш комфортним та функціональним. Основною новинкою є 15-дюймовий сенсорний екран інфотеймент-системи Discover Premium, який можна налаштовувати на свій смак. Також з’явився новий 12-дюймовий цифровий приладова панель Innovision Cockpit, яка демонструє всю необхідну інформацію про стан автомобіля та навколишнього середовища. Додатково можна обрати один з трьох варіантів оббивки сидінь: шкіра Vienna, Savona або Alcantara.

Image

Рестайлінгова версія Touareg пропонується з двома дизельними двигунами V6 TDI потужністю 231 к.с. та 286 к.с., а також з бензиновим двигуном V6 TSI потужністю 340 к.с. Усі двигуни оснащені 8-ступеневою автоматичною коробкою передач та повним приводом 4Motion. Також доступна до продажу гібридна версія Touareg eHybrid, яка поєднує бензиновий двигун V6 TSI потужністю 250 к.с. та електромотор потужністю 136 к.с., загальна потужність системи становить 381 к.с.

Image

Новий Touareg має високий рівень безпеки та асистенти водія, такі як адаптивний круїз-контроль, система контролю мертвих зон, система попередження про перетин смуги руху, система попередження про зіткнення з пішоходами та велосипедистами, система паркування Park Assist, система керування причепом Trailer Assist та інші.

Image

Новий Volkswagen Touareg вже доступний до замовлення у дилерському центрі "Автомобільний дом “Соллі Плюс”

Не пропустіть свій шанс стати власником цього неймовірного кросовера за спеціальною ціною. Детальніше про новий Touareg ви можете прочитати на сайті volkswagen.kh.ua.

Запрошуємо Вас до дилерського центру "Автомобільний дом “Соллі Плюс”

м. Харків, вул. Академіка Павлова, 325-Д. 

Телефон: +38 (068) 499 7777. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.