Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen T-Roc
30.10.2017
Новини від Фольксваген

Новий Volkswagen T-Roc

T-Roc став першим автомобілем Volkswagen, який серійно доступний із двокольоровим виконанням кузова. Це дало можливість отримати десять відтінків для кузова та чотири - для даху.

Спершу новинка буде доступна у Європі, починаючи з листопада 2017 р. Модель посяде місце на одну сходинку нижче за Volkswagen Tiguan.

Автомобіль оснащено усіма найсучаснішими мобільними інтерфейсами для синхронізації та використання мобільних пристроїв на базі операційних систем Apple та Android за допомогою технології App-Connect. Для T-Roc будуть доступні мультимедійні та навігаційні системи із сенсорними екранами діагонллю від 6,5 до 8 дюймів (від 16,5 до 20,3 см). 

Довжина T-Roc становить 4234 мм, об'єм багажного відділення у стандартному положенні - 445 л, а за складених сидінь - 1 290 л. Новий кросове побудовано на модульній платформі MQB з усіма її перевагами. До гами двигунів нового T-Roc увійдуть нові бензинові та дизельні агрегати, потужністю від 115 до 190 к.с. Опційно також буде доступний повний привід 4Motion.

До вибору кліэнтів будуть доступні механічні коробки передач та 7-ступеневі коробки передач із подвійним зчепленням DSG.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.