Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Новий Touareg. Обладнання та дизайн.
25.06.2018
Іновації та технології

Новий Touareg. Обладнання та дизайн.

Виразний та футуристичний дизайн Touareg перетворює його на новий еталон преміум-класу.

touareg-new

Новий дизайн: вражаючий подовжений капот, бокові лінії з виразними контурами, блоки ефектних задніх LED-ліхтарів - новий Touareg - це елегантний та водночас динамічний позашляховик.

Про сильний характер Touareg перш за все свідчить виразна передня частина. Вертикальна решітка радіатора перетікає у головні фари з хромованими вставками, які простягаються від логотипа Volkswagen до лінз передніх фар. Подовжений капот вирізняється чіткими лініями, надаючи йому рис спортивного автомобіля.

Задня частина кузова також не розчарує: рельєфна плечова лінія та широкий блок задніх ліхтарів підкреслюють прогресивний образ. Напис Touareg впевнено розміщується посередині задньої частини кузова. Чорні спойлери із глянцевою поверхнею та великі патрубки випускної системи лише доповнюють виразний та динамічний образ.

IQ. Light - світлодіодні матричні фари.

Коли Ваш автомобіль рухається з увімкненим дальнім світлом, камера виявляє транспортні засоби, які рухаються попереду або позаду. Центральні світлодіодні сегменти регулюються таким чином, щоб Ви безперервно рухалися з увімкненим дальнім світлом, не засліплюючи інших учасників руху. За умови наближення до дорожнього знаку, сегмент, який підсвічує дорожній знак буде світити з меншою інтенсивністю, щоб Вас не засліпив відблиск від дорожнього знаку.

 

Ви можете замовити Volkswagen Touareg у Харкові в офіційному дилерському центрі "Соллі Плюс".

За більш детальною інформацією звертайтесь до продавців-консультантів автосалону.

Андрій
Ободовський

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +380 67 626 37-28
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.