Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Новий Tiguan Allspace вже доступний для замовлення
15.12.2017
Новини від Фольксваген

Новий Tiguan Allspace вже доступний для замовлення

Тепер Volkswagen винайшов щось більше: новий Tiguan Allspace - незалежний варіант лідера продажів.

tiguan-allspase

Новинка базується на інноваційній модульній платформі MQB, яка гарантує йому зменшення ваги, розмаїття мультимедійних комплексів та багате оснащення у всіх комплектаціях.

Просторе сімейне авто з колісною базою, довшою за Tiguan на 109 мм, та кузовом - на 215 мм. Навіть задачі, для яких зазвичай підходять тільки трейлери, не є проблемою для Tiguan Allspace: складний другий ряд сидінь дозволяє збільшити довжину багажного відділення у автомобілі зі стандартною комплектацією до 1 921 мм, а об'єм - до 1 920 літрів.

В Tiguan Allspace у вашому розпорядженні стануть: адаптивний круїз-контроль (АСС), система кругового огляду Area View, система фронтального контролю Front Assist, асистент утримання у смузі Lane Assist, система керування дальнім світлом Dynamic Light Assist, автопілот для паркування Park Assist, камера заднього виду Rear View, ассистент зміни смуги руху Side Assist та інші.

В Україні новинка наразі доступна у традиційних комлпектаціях Trendline, Comfortline та Highline із широкою палітрою бензинових двигунів TSI та можливістю вибору між переднім та повним приводом 4MOTION:

  • 1.4 л TSI 150 к.с. із 6-ступ. МКП або 6-ступ. DSG

  • 2.0 л TSI 180 к.с. із 7-ступ. DSG та повним приводом 4MOTION

  • 2.0 л TSI 220 к.с. із 7-ступ. DSG та повним приводом 4MOTION

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.