Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Новий Multivan сьомого покоління
17.06.2021
Новини від Фольксваген

Новий Multivan сьомого покоління

Один автомобіль, незліченні можливості

vw

З випуском цього автомобіля, що вміщує до семи пасажирів і пропонується у комплектаціях «Multivan», «Life» і «Style», компанія Volkswagen Комерційні автомобілі створює умови для життя та подорожей в умовах підключеного до Інтернету й цифровізованого сьогодення та майбутнього. Створений перш за все для сімей та користувачів, які активно займаються спортом, цей багатоцільовий автомобіль (multi-utility vehicle, MUV) завдяки цілковито новій системі організації сидінь та простору для багажу пасує до незліченних сценаріїв мобільності. Це справедливо ще й тому, що паралельно з базовою моделлю Volkswagen Комерційні автомобілі пропонуватиме Multivan у довшій версії зі ще більшим об’ємом багажного відсіку. Крім того, очікується, що завдяки універсальності та високоякісному інтер’єру, новий Bulli завоює частку ринку в ролі мінівена для ділових поїздок та ексклюзивного «шатлу».

Image
Image

Кузов Multivan вирізняється не лише новим дизайном, але й переосмисленою концепцією технічного оснащення. Наприклад, відтепер уперше в лінійці Bulli кришку багажного відсіку з електроприводом можна відкривати з використанням функції керування за допомогою жестів («Easy open & close») простим рухом ноги. Таку ж нову функцію відтепер підтримують зсувні двері з електроприводом у базовій комплектації від версії «Style» і вище. Для версій «Multivan» і «Life», що в базовій комплектації оснащуються двома зсувними дверима з ручним керуванням («Life» оснащена механізмом доведення зсувних дверей та кришки багажного відсіку) функція керування за допомогою жестів доступна в якості опції. Зсувні двері з електроприводом також можна відкрити ззовні рухом ноги за допомогою «Easy open». Зсередини ці двері можна відкривати та закривати за допомогою відповідних кнопок на ручках або кнопок на передній панелі праворуч від мультимедійної системи.

Прем'єру нового Multivan від Volkswagen можна подивиться тут

Більше інформаціі про авто можно дізнатися у менеджерів з продажу або за номером телефону: +38 (068) 499 77 77

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.