Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. На заводі в Ганновері випущено 500-тисячний Transporter Т6.
06.06.2018
Новини від Фольксваген

На заводі в Ганновері випущено 500-тисячний Transporter Т6.

Видатні досягнення головного заводу Volkswagen Комерційні автомобілі.

t6

Видатні досягнення головного заводу Volkswagen Комерційні автомобілі в Ганновері: лише за три роки робітники заводу виготовили півмільйона автомобілів: 1 червня з конвеєра зійшов 500 000-й Transporter останнього 6-го покоління - Multivan із двоколірним біло-жовтим забарвленням кузова Candy-Weiß/Kurkumagelb. Всього з моменту початку виробництва 8 березня 1956 року в Ганновері було випущено 8,8 мільйонів автомобілів моделі Transporter.

Успіх Т6 підтверджують понад 30 національних та міжнародних нагород, зокрема в номінаціях «Сімейний автомобіль року», «Green Van of the Year» (Найекологічніший мінівен року), а також премія «Auto Trophy» в категорії «Найкращий мінівен». В цьому році модельний ряд вже здобув декілька інших важливих премій, зокрема «Best Cars 2018». У квітні Т6 Multivan був названий читачами авторитетного німецького автомобільного видання «Кращим повноприводним автомобілем року» в своїй категорії.
 

Виробництво автомобілів модельного ряду Т здійснюється в три зміни як на основних майданчиках в Ганновері (Multivan, California, Kombi, Caravelle, Transporter), так і на заводі в Познані, Польща (Kombi, Caravelle, Transporter, бортова вантажівка).

Лише в минулому році було виготовлено 208 427 Т6-х (175 290 одиниць у Ганновері та 33 137 - у Познані) - це найвищий показник виробництва автомобілів цього модельного ряду за останні 44 роки. У порівнянні з рекордом попереднього року цей показник виріс ще майже на 4,5 відсотка.

Сергій
Баськов

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +380 67 626 37-24
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.