Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Іновації та технології нового Volkswagen Touareg.
31.05.2018
Іновації та технології

Іновації та технології нового Volkswagen Touareg.

Innovision Cockpit — одна з ключових особливостей нового Touareg.

new-touareg-2018

На широкому дисплеї з заокругленими краями всю необхідну водію інформацію чітко структуровано. Окрім того, управляти дисплеєм можна завдяки новому інтуїтивному принципу.

Місце водія з майбутнього: за бажанням водій Touareg може сісти перед великим дисплеєм з заокругленими краями та управляти цифровим дисплеєм за допомогою дотиків, жестів та голосових команд.

Центр управління без перемикачів.

Вперше у VW цифрова панель приладів, також відома як Digital Cockpit, розташована поруч з екраном мультимедійної системи - Innovision Cockpit. Ця система надзвичайно зручна у використанні, оскільки нею можна управляти за допомогою дотиків, голосових команд та жестів, не задіюючи механічні перемикачі, органи управління та кнопки. 

Величезна поверхня екрану використовується для великої кількості функцій. Графіка та анімація на екрані не залишать Вас байдужими. Ви навіть можете змінити налаштування, прикрасивши головний екран фотографіями або додавши до нього улюблені функцію. Зображення на багатьох дисплеях можна збільшити. Традиційні спідометри та екрани вже у минулому.

До складу Innovision Cockpit входить Digital Cockpit, мультимедійна система Discover Premium, інтерфейс мобільного телефону Business з можливістю індуктивної зарядки смартфонів та 4 USB-порти. Ви також можете користуватись додатками зі смартфона на великому сенсорному екрані за допомогою технології Car-Net App-Connect. Підтримуються всі інтерфейси: MirrorLink®, Apple CarPlay™ та Android Auto™.

Пасажири у автомобілі також можуть керувати мультимедійною системою за допомогою своїх планшетів та смартфонів. Завдяки Volkswagen Media Control можна обирати музичні канали, сидячи на сидіннях позаду, або ж віддалено управляти системою навігації з місця пасажира спереду. USB-порти у передній частині салону та у задній частині салону дозволяють заряджати мобільні пристрої.

Купити новий Volkswagen Touareg 2018 року можна у офіційного дилера "Соллі Плюс".

Анатолій
Чуб

Керівник відділу продажу
Мобільний телефон: +380 67 626 37-25
Факс:

Олександр
Гришин

Продавець-консультант
Мобільний телефон: +380 67 626 37-26
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.