Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Електрокар Volkswagen ID.R встановив рекорд на Нюрбургринзі
07.06.2019
Новини від Фольксваген

Електрокар Volkswagen ID.R встановив рекорд на Нюрбургринзі

Для траси в Нюрбургринзі Volkswagen побудував спеціальну версію ID.R, забезпечивши суперкар унікальним аеродинамічним пакетом, націленим на забезпечення більш високих швидкостей, а не на створення максимальної притискної сили, а також оптимізував систему управління акумулятором, хоча потужність залишилася колишньою - 670 к.с. і 650 Нм крутного моменту від двох електромоторів.

vw

Спеціально підготовлений електрокар Volkswagen ID.R встановив новий рекорд швидкості серед електрокарів на німецькій гоночній трасі.


Автомобіль входив у повороти на шаленій швидкості, машина майже миттєво розвивала швидкість у 250 км/год практично після кожного повороту.. З показником 6 хвилин і 05,336 секунди електромобіль легко побив попередній рекорд NIO EP9 на 40,564 секунди.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.