Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. До побачення, Beetle...
27.02.2019
Новини від Фольксваген

До побачення, Beetle...

Volkswagen Beetle об'єднав традиції та спосіб життя з моменту його заснування у 1998 році. Він і його наступник, який був представлений у 2011 році, привернув мільйони шанувальників по всьому світу. Останній автомобіль буде виготовлений у 2019 році.Спочатку було бачення, мрія, подібна багатьом у легендарній країні можливостей: в Американському центрі дизайну, який був заснований у 1991 році компанією Volkswagen у долині Сімі на півдні Каліфорнії, співробітники працювали над транспортним засобом з альтернативною технологією. Як це може виглядати? Вони знають, що в США оригінальний Beetle як і раніше вважається втіленням Volkswagen - ікона і стійкий символ якості. Так дизайнери Фрімен Томас і Дж. Каррол Мейс розвивають округлу форму Жука, у формі, що відображає традиції та сучасний дизайн.

vw

На Детройтському автосалоні, у січні 1994 року, вони в кінцевому підсумку розкрили свій «Volkswagen Concept One», автомобіль, подібний до півкулі, компактний, ретро - сенсація і народження Нового Жука.

Дозвольте представити: Новий Жук
Позитивна реакція громадськості та торгових ЗМІ заохочує Volkswagen продовжувати ідею далі. У березні того ж року бренд презентує кабріолет на базі “Concept One” в Женеві, а восени 1995 року на Токійському автосалоні була версія, в якій дизайн краще адаптований до технічних вимог автомобільного виробництва. До листопада закінчується рішення про приведення «Концептуального» у серійне виробництво.

Через п'ять місяців відвідувачі Женевського автосалону знайомляться з переглянутим концепт-каром, чий скляний дах відкривається електрично - New Beetle.
З цього моменту знадобилось ще два роки, поки перші підрозділи нового спадкоємця не з'явилися в продажу в США у березні 1998 року, а ще через півроку новий європейський Beetle можна замовити в Європі.

Новий Beetle ідеально підходить до духу кінця 1990-х. Інтернет та бюджетні авіакомпанії об'єднують світ; сприйнята стагнація 1980-х років, увічнена в книзі «Покоління гольфу» німецького автора Флоріана Іллі, поступається місцем глобальному відродженню.

Новий Beetle ідеально підходить для цього часу нестримного оптимізму. Він виступає за динамічний спосіб життя, легку довіру. Це автомобіль, на якому центр задоволення мозку і його голос розуму знаходяться в повній згоді.

Новий Beetle є автомобілем, що виконує всі сучасні вимоги безпеки, комфорту, day-to-day зручності та споживання палива. Він також є законодавцем моди: після успіху New Beetle, інші виробники виявляють привабливість ретро-моделей для своїх брендів.

Але культ не обов'язково є синонімом продажів. Приблизно 600 000 одиниць Beetle були продані з 2011 року. Продаж скоротився в останні роки, оскільки смаки водіїв змінюються. Позашляховики - останній тренд, з численними моделями від Volkswagen, які також грають провідну роль. Beetle не зміг досягти глобального успіху нового Volkswagen Golf.

Виробництво Beetle буде зупинене влітку 2019 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.