Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. Абсолютно нові умови фінансування
20.07.2020
Новини від Фольксваген

Абсолютно нові умови фінансування

Volkswagen постійно дивує своїх прихильників новими моделями.

we

Porsche Finance Group Ukraine приголомшує новими умовами фінансування.

Це робить ваш шлях до омріяного автомобіля легким і надійним!

 

Як завжди, доступне фінансування автомобілів в кредит або лізинг від фінансового партнера Porsche Finance Group Ukraine* - компанії, яка понад 50 років успішно фінансує Volkswagen у всьому світі, 10 з яких в Україні.  Porsche Finance Group Ukraine входить у концерн Volkswagen та пропонує прозорі та вигідні умови фінансування і надійні страхові послуги.

 

Ми маємо цікаві пропозиції для фізичних та юридичних осіб, а також для ФОП. Наші клієнти завжди керують новими та надійними автомобілями, а підприємці мають податкові пільги.

Нові процентні ставки**:

Акційні пропозиції.

Нагадуємо, що до 31 серпня ви можете придбати Volkswagen Комерційні автомобілі в кредит або лізинг від 0,01% річних***

Деталі у консультантів офіційного дилерського центру Volkswagen у м. Харків “Соллі-Плюс”.

Т: 068 499 77 77

* Porsche Finance Group Ukraine: кредитує ТОВ «Порше Мобіліті» (свідоцтво Держфінпослуг ІК 58 від 02.07.2009; ліцензія на надання коштів у позику/фінансовий кредит, розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017).  Porsche Finance Group Ukraine: послуги фінансового та оперативного лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (довідка Держфінпослуг ФЛ 387 від 24.07.2008, ліцензія на надання послуг фінансового лізингу, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017). У випадку оперативного лізингу фінансування можливе лише за курсом до долара США або євро.

** Процентні ставки змінювані, розраховуються на основі: - у гривні – UIRD 6M (Ukrainian Index of Retail Deposit Rates) – шестимісячна ставка Українського індексу ставок за депозитами фізичних осіб для гривні, що публікується міжнародним інформаційним агентством Томсон Рейтерс (Thomson Reuters) та в інших засобах масової інформації, або оприлюднюється через інші загальнодоступні регулярні джерела (у тому числі www.bank.gov.ua); - за курсом до долара США – LIBOR (London Interbank Offered Rate) – середньозважена процентна ставка за міжбанківськими кредитами / депозитами 16-ти найбільших європейських банків; - за курсом до євро - EURIBOR (European Interbank Offered Rate) – середньозважена процентна ставка за міжбанківськими кредитами, наданими у євро.

*** Фінансування в гривні, аванс від 30% вартості авто, відсоткова ставка 0,01% річних на перший рік фінансування, з другого року річна ставка - 15,99 %

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.