Автомобільний дом «Соллі-Плюс» Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний дом «Соллі-Плюс».

  1. Новини
  2. 30 000 000-й автомобіль - варіант Passat GTE з гібридним приводом в кольорі Pyrite Silver Metallic
09.04.2019
Новини від Фольксваген

30 000 000-й автомобіль - варіант Passat GTE з гібридним приводом в кольорі Pyrite Silver Metallic

У квітні Passat подолав позначку в 30 мільйонів вироблених моделей на заводі Volkswagen в Емдені, в результаті чого бестселер встановив новий рекорд в своєму сегменті: жодна інша модель середнього класу в світі не має більших продажів, ніж Passat.

vw

Ральф Брандштеттер, головний операційний директор Volkswagen: «Passat - один з найважливіших і найбільш успішних автомобілів Volkswagen - з моменту його запуску 46 років тому 30 мільйонів клієнтів довіряли цьому автомобілю Volkswagen. В результаті, Passat став одним з найпопулярніших в світі; автомобіль, який сьогодні в Пекіні, як і в Берліні, Сіднеї, Йоганнесбурзі або на вулицях Сан-Франциско - вдома. У Volkswagen ми пишаємося цією успішною моделлю, яка і сьогодні є еталоном у своєму класі ».

Доктор Андреас Тостманн, член правління, відповідальний за виробництво для бренду Volkswagen: «В даний час ми виробляємо Passat на трьох континентах на 10 заводах для більш ніж 100 ринків. Це робить Passat справжнім глобальним бестселером ».

Вдосконалений Passat GTE також матиме особливе значення в модельному ряду, оскільки, як і 30-мільйонний транспортний засіб, гібридні моделі з модулем, що підключається будуть пропонувати значно більший діапазон електричної потужності в майбутньому.

Volkswagen почав виробництво перших моделей Passat на своєму заводі в Вольфсбурзі 14 травня 1973 року з девізом «Початок нової ери VW». Модель оголосила про абсолютно нове сімействі автомобілів з двигунами з водяним охолодженням, переднім приводом і ультрасучасним суцільносталевим шасі. Позиціонуючись як модель середнього класу,
Passat був наступником VW 1600. У тому травні 46 років тому ніхто в Вольфсбурзі не міг здогадатися, що буде продано 30 мільйонів автомобілів Passat і, таким чином, навіть перевершить легендарного Жука (21,5 мільйона). Разом з Гольфом (35 мільйонів) і Жуком,
Passat є одним з трьох найбільш продаваних автомобілів Volkswagen за весь час.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.